για &

CoViD-19

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛ/ΝΩΝ ΔΙΑΜ/ΤΩΝ ΜΑΛΑΜΑΣ

Αγαπητοί ταξιδιώτες, συνεργάτες και φίλοι,
Ελπίζουμε ότι εσείς και οι οικογένειες σας είστε καλά στην υγεία σας και ασφαλείς.Καθώς όλος ο πλανήτης προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα που δημιουργεί η εξάπλωση του COVID-19, το ξενοδοχείο μας ανοίγει την 1η Ιουλίου 2020 υλοποιώντας όλα τα μέτρα πού προβλέπει η Ελληνική κυβέρνηση, με πρόσθετα προληπτικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Για εμάς στα Επιπλ/να Διαμ/τα Μάλαμας, η προάσπιση της δημόσιας υγείας και της υγείας των επισκεπτών, των εργαζόμενων και των συνεργατών μας, αλλά και της τοπικής κοινωνίας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Γι’ αυτό εργαζόμαστε μεθοδικά, ώστε να μπορέσουμε να σας παράσχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον διακοπών και χαλάρωσης, καθώς και τη μέγιστη δυνατή ευελιξία στον προγραμματισμό του ταξιδιού σας.
Προς το παρόν στην Πάρο δεν έχει αναφερθεί κάποιο κρούσμα COVID-19 και ευχόμαστε αυτό να μην αλλάξει στο επόμενο διάστημα. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και τηρούμε με ευλάβεια τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Ελληνικών Αρχών.
Στα Επιπλ/να Διαμ/τα Μάλαμας προετοιμαζόμαστε συστηματικά για την στιγμή που θα σας καλωσορίσουμε στο επόμενο ταξίδι σας στην Πάρο, επαναπροσεγγίζοντας τις λειτουργίες μας, ώστε να είμαστε σε θέση να σας υποδεχτούμε με ασφάλεια. Σε συνέχεια των νεότερων οδηγιών της Κυβέρνησης, το ξενοδοχείο μας θα ανοίξει για φέτος τήν 1η Ιουλίου 2020,
Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει αυτή τη σελίδα με αναλυτικές οδηγίες και πληροφορίες για την πολιτική του ξενοδοχείου μας λόγω του κορωνοϊού, η οποία θα ανανεώνεται ανάλογα με τις εξελίξεις. 
Εκ μέρους της ομάδας του Επιπλ/να Διαμ/τα Μάλαμας,  θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συγκινητική σας υποστήριξη όλο αυτό το διάστημα.
Η ανάγκη να ταξιδέψουμε, να ανακαλύψουμε νέους τόπους, να ζήσουμε νέες εμπειρίες δεν πρόκειται να σταματήσει. Μέχρι να ανταμώσουμε, θα συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε νοερά στις ομορφιές της Πάρου με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των social media. Άλλωστε η ελπίδα είναι σαν τη θάλασσα, δεν μπορεί ποτέ να σταματήσει.
Μέχρι να συναντηθούμε, μένουμε υγιείς, μένουμε ασφαλείς.
Καλή αντάμωση!
Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Γιώργος Μάλαμας

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε περιλάβει στην λειτουργία μας αυστηρά πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής.
Παρακολουθώντας στενά τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ελληνικής Κυβέρνησης, έχουμε φροντίσει να υιοθετήσουμε πρόσθετα προληπτικά μέτρα με στόχο την καλύτερη θωράκιση απέναντι στον κορωνοϊό, ώστε να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τη διαμονή των
επισκεπτών και την ατομική προστασία των μελών της ομάδας μας.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Έχουμε φροντίσει ώστε κάθε μέλος του προσωπικού μας να διαθέτει μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) και να λαμβάνει ειδική εκπαίδευση με σκοπό να ακολουθεί τις νέες αυστηρότερες διαδικασίες υγιεινής και προστασίας στις καθημερινές εργασίες.
Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει ειδική ομάδα Υγιεινής και Ασφάλειας (Hygiene & Safety), η οποία επιβλέπει την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του ξενοδοχείου μας, δίνει οδηγίες και κατευθύνει το προσωπικό εφόσον χρειάζεται, σύμφωνα με τις οδηγίες των Αρχών.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΟΡΟΦΟΚΟΜΙΑ
Για την ασφάλεια όλων μας, έχουμε υιοθετήσει πολύ αυστηρό καθεστώς καθαρισμού και διεξοδικής απολύμανσης σε όλα τα δωμάτια, τους κοινόχρηστους χώρους και τους χώρους προσωπικού. Τα δωμάτια παραμένουν κενά για τουλάχιστον για 24 ώρες πριν υποδεχτούν τους επόμενους επισκέπτες η απολυμαίνονται σχολαστικά. Το πλύσιμο και σιδερώμα σεντονιών και πετσετών μας,  γίνονται από το προσωπικό του ξενοδοχείου, σε δικές μας εγκαταστάσεις, με σκοπό την αποφυγή επαφών εκτός ξενοδοχείου.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ
Περιορίζουμε τον συνωστισμό και τον συγχρωτισμό στην Υποδοχή και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.
Παροτρύνουμε τους επισκέπτες να χρησιμοποιούν την υπηρεσία
“E Check-in” πριν την άφιξή τους και να προτιμούν τους ανέπαφους τρόπους πληρωμής.
Σύμφωνα με τίς τελευταίες οδηγίες της Ελληνικής κυβέρνησης, η αναχώρηση απο το δωμάτιο, πλέον γίνεται το αργότερο μέχρι τις 11:00, ενώ η είσοδος σε αυτό μετά τις 15:00.
Οι μαγνητικές κάρτες και τα κλειδιά απολυμαίνονται σχολαστικά.
Διατίθενται απολυμαντικά σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου και ενθαρρύνουμε την τακτική χρήση τους από το προσωπικό και τους επισκέπτες. Επίσης, διατίθενται ατομικές μάσκες κατόπιν αιτήματος, ενώ οι επισκέπτες και το προσωπικό μπορούν να θερμομετρούνται εξ αποστάσεως στον χώρο της Υποδοχής με θερμόμετρο ανέπαφης μέτρησης μετώπου.
Επισκέπτες εκτός των ενοίκων του ξενοδοχείου δεν επιτρέπονται συμμορφούμενοι με τίς υποχρεώσεις που έχει ορίσει η Ελληνική κυβέρνηση.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟ
Πλένουμε τακτικά και σχολαστικά τα χέρια μας με νερό και σαπούνι η με αλκοολούχο διάλυμα πάνω απο 70%.
Αποφύγετε κάθε σωματική επαφή.
Αποφύγετε να αγγίζετε με τα χέρια σας τα μάτια, το στόμα και την μύτη σας.
Καλύψτε το στόμα και τήν μύτη σας με τον αγκώνα σας όταν βήχετε η φταρνίζεστε.
Κρατήστε απόσταση τουλάχιστον 1 μέτρου από τον άλλο, ιδιαίτερα εάν βήχει η φταρνίζεται.

Παρακολουθείτε όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον Ελληνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας η τίς τοπικές Υγειονομικές δομές.

Εχουν υπάρξει κρούσματα CoVid-19 στήν Πάρο ;
 
Πως γίνεται ο καθαρισμός και ποιός εχει πρόσβση στο δωμάτιο ;
Μόνο το προσωπικό καθαριότητας εισέρχεται στο δωμάτιο σας, φορώντας ΜΑΠ. Αποφεύγονται οι εργασίες συντήρησης η καθαρισμού κατά την παραμονή σας στο δωμάτιο.
Αν κατα την παραμονη μου, ασθενησει καποιος επισκεπτης απο Κορωναιο, τι υποστηριξη θα εχω απο το ξενοδοχειο ;
Ενα σχέδιο Δράσης έχει ήδη εκπονηθεί με σκοπό την απομόνωση πιθανού κρούσματος στο ξενοδοχείο μας. Ολοι οι επισκέπτες θα ενημερωθούν άμεσα. το πιθανό κρούσμα θα ανατεθεί σε εκπαιδευμένο μέλος της ομάδας μας, Υγιεινής και Ασφάλειας, που θα ασχοληθεί αποκλειστικά μαζί του.
Τι είδους περίθαλψη και πού υπάρχει ;
Ο πλησιέστερος υγειονομικός σταθμός είναι το κέντρο Υγείας Πάρου, πού βρίσκεται σε απόσταση 1χλμ η 3λ. οδήγησης από το ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αδιαθεσίας παρακαλούμε ενημερώστε την Ρεσεψιόν άμεσα.